2011 One story, One love – Nunta la Palatul Stirbey

One story, One love … povestile de dragoste sunt la fel, dar foarte diferite si speciale in acelasi timp … O poveste romantica care m-a facut sa zambesc si sa visez cu ochii deschisi 🙂 !

Este vorba despre un eveniment privat la Palatul Stirbey in Buftea, pentru doi oameni hotarati sa puna in picioare o nunta intr-un timp record … un concept de eveniment care sa reflecte povestea lor, dar si dragostea si romantismul in general.

O locatie provocatoare, o tema la fel de provocatoare si mai ales un cuplu deschis si dornic sa experimenteze … personaje de film, un concept de design floral care sa scoata in evidenta locatia si tema evenimentului (Gradini suspendate), mancaruri rafinate si nu in ultimul rand, dans si muzica de calitate (trupa Partizan) … pe scurt one story, one love – de la detalii pana la atmosfera generala!

Au fost povesti de dragoste celebre, pentru fecare masa de invitati … pentru ei – Kate & Leopold (cu mici personaje facute de Oana Micu), au fost costume de epoca si coreografie pentru un dans in costume din alte timpuri, a fost romantism si ocazia de a visa cu ochii deschisi :)!

Imi pace sa vad povesti de dragoste in realitate … sunt frumoase si ne fac mai buni si mai umani!

Mai jos, mai multe de la eveniment 🙂 :

Fiind vorba de un eveniment privat … prima oprire a fost la starea civila, unde mireasa a purtat un buchet din cale si anemone impletite … mi s-a dat mana libera pentru buchet 🙂 …

A continuat cu un concept general … un logo pentru eveniment 🙂 :

Decor sala / capela & flori … un concept indraznet si potrivit pentru sala Regina Maria de la Stirbey  … GRADINI SUSPENDATE, pline de culoare si mireasma de toamna si detalii cu ghinde si castane.

ARANJAMENTE FLORALE pentru intrare / foyer – inalt de 1,50 m si pozitionat astfel incat sa atraga atentia si sa marcheze spatiul:

ARANJAMENTE pentru mese invitati … structuri cu flori inalte si accesorizate la baza cu diverse obiecte care sa aduca aminte de filme celebre:

ARANJAMENTELE FLORALE de la PREZIDIU:

Kate& Leopold – personaje facute special pentru eveniment de Oana Micu:

MESE DE COCKTAIL:

DECOR PENTRU CAPELA  … o ceremonie in aer liber … intr-un cadru minunat si plin de culorile toamnei 🙂 :

FLORILE FETELOR  … doua buchete pline de culoare …

BUCHETUL MIRESEI:

BUCHETUL NASEI:

LUMANARI DE CUNUNIE:

… si o petrecere plina de momente speciale si voie buna 🙂 :

TORTUL MIRESEI … cu un pic de umor 🙂 :

TRUPA PARTIZAN:

A fost o zi in care dragostea a plutit in aer si in care am visat impreuna cu ochii deschisi:) :

Multumim Raluca si Tudor, casa de piatra si multa fericire!

Credite foto: YaU (Ioan Cerga) si Sebastian Moise

Un gând despre &8222;2011 One story, One love – Nunta la Palatul Stirbey&8221;

Lasă un comentariu