Un proiect scurt si foarte distractiv, facut in colaborare cu restaurantul PAPA la SONI din Bucuresti, pentru Campionatul international de gatit in aer liber desfasurat in Bucuresti intre 08–10 mai 2009 🙂 .
Probabil multi dintre voi cunoasteti deja ceaoanele lui Soni si maniera lui nonconformista de a gati … Am lucrat cu faimoasele ceaoane, cu multa culoare, multa relaxare si voie buna … si am creat in Parcul Izvor, pentru 3 zile, un CRANG in care oamenii sa poata savura intr-o maniera traditionala o mancare sanatoasa gatita pe loc langa ei.
… Cu pasarele, rogojini si buturugi drept masute pentru servit mancarea si o vreme extraordinara, succesul evenimentului a fost garantat.
Mai jos, mai multe despre eveniment:
Cu siguranta, PAPA la SONI a fost o pata de culoare in tot contextul campionatului. … Iar despre pasarele … ce sa spun … cert este ca au avut un succes nebun la copii si tineri si au creat cu adevarat o atmosfera de crang in buricul targului.