2009 Carnavalul de la Venetia. Personaje de carnaval. Nunta la Casa Capsa

CARNAVAL la Casa Capsa in Bucuresti … un eveniment privat, in care YaU a fost implicat 110% 🙂 ! Protagonistii nos­tri au fost un cuplu foarte haios, care si-a dorit foarte mult ca tema car­na­va­lu­lui sa fie motto-ul nun­tii lor.

Pornind de la acest lucru am facut doua pro­pu­neri: Venetia in per­so­naje (sa cream per­so­naje reale care sa induca atmosfera auten­tica de car­na­val) si Venetia in pro­iec­tii (sa tras­for­mam intreg res­ta­u­ran­tul intr-un spa­tiu cu pro­iec­tii de carnaval, dar in acelasi timp sincronizate cu muzica evenimentului ) 🙂 .

Asadar, per­so­na­jele au prins viata si noi am pus la dis­po­zi­tia petre­ca­re­ti­lor toate usten­si­lele ca sa se bucure de car­na­val: MASTI auten­tice / deco­ra­tiuni / FLORI /  atmosfera de carnaval …

Mai jos, mai multe despre Carnaval la Casa Capsa 🙂 :

Hai­deti sa cunoas­teti per­so­na­jele 🙂 !

EL COMANDANTE, BAOTINA, BAOTA, COCO, ARLECHIN si COLOMBINA

Personajele au fost prezentate invitatilor si va spun din surse sigure  ca au socializat cu cei prezenti la eveniment. Colombina a fost cu siguranta vedeta domnilor 🙂 …

DECOR SALA si ARANJAMENTE FLORALE:

Decorul pentru mese a fost o combinatie de dantelarii / flori din sarma si flori naturale. Printabilele cu o grafica de inspiratie Klimt, au completat si ele atmosfera aceasta boema. Florile pen­tru car­na­val tre­bu­iau sa inspire si sa completeze 🙂 .

BUCHETE SI LUMANARI:

Am creat premizele pentru un Carnaval la Casa Capsa, in sensul ca am pus la dispozitia invitatilor accesorii (masti, evantaie etc …), decor si atmosfera pentru ca cei invitati sa intre in atmosfera de carnaval, sa foloseasca mastile si sa savureze muzica de carnaval.

In cadrul restaurantului, s-a amenajat o zona de LOUNGE in care atat doamnele cat si domnii au putut savura mici tratatii de carnaval 🙂 .

… si Carnavalul a inceput, cu o prima oprire la BISERICA 🙂 :

… si la Casa Capsa 🙂 :

La momentul Carnavalului la Casa Capsa, YaU avea sediul in pasajul Englez, la doua numere mai sus de Capsa 🙂 … o amintire pe care probabil nu o voi uita niciodata legata de acest eveniment – in multiplele drumuri de la sediu la Capsa, la inceputul evenimentului, nu am putut sa nu observ cum oameni, turisti si trecatori pe Calea Victoriei, prin fata vitrinelor de la Capsa, se opreau timp de cateva minute sa admire invitatii cu masti dansand si savurand muzica, atmosfera, dar si dragostea celor doi protagonisti 🙂 .

Publicitate


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s