2009 Lumina cu flori – Nunta la Casa Capsa

Am reve­nit la Casa Capsa in Bucuresti, cu un nou pro­iect … in noap­tea de Hallooween 2009 … cu un eveniment privat  pen­tru 2 oameni sim­pa­tici, mari iubi­tori de culoare 🙂 .

Proiectul s-a numit Lumina cu Flori la Casa Capsa si a imbi­nat pros­pe­ti­mea si culo­rile flo­ri­lor cu lumina lam­pi­lor Yau si nu in ulti­mul rand cu tonuri de toamna: de verde, rosu si auriu … o com­bi­na­tie care a rezo­nat foarte bine cu ame­na­ja­rea gene­rala a restaurantului.

Lampi inflorite, culoare si mici accente de toamna …mese acce­so­ri­zate cu replici in mini­a­tura a lam­pi­lor folo­site pen­tru ame­na­ja­rea salii si ele­mente de sig­na­lis­tica rea­li­zate din frunze in tonuri de verde auriu si rosu.

Buchetul mire­sei a fost un evan­tai rea­li­zat din flori si accesorii din cati­fea rosu corai … iar flo­rile pen­tru nasa — o umbre­luta din sarma plina cu flori multicolore.

Pen­tru ca era noap­tea de Halloween, nu puteau lipsi o bos­ta­nita si un bos­ta­nel deghi­zati in miri :).

Mai jos, mai multe imagini de la eveniment:

Flori cu lumina, a fost un eveniment la care am lucrat cu mare drag, cu multe lucruri de rezolvat pe partea de logistica, dar pentru doi oameni speciali cu mult bun simt si foarte dragi noua. Imi voi aminti mereu, momentul in care dupa multe ore de pregatit structurile de sala, aranjamentele, toata partea de printabile … aproape terminasem lucrurile acolo, iar mireasa vine destul de ingrijorata la noi cu rugamintea sa o ajutam sa plasam cele 190 de persoane la mese (domnisoarele intarziasera la petrecere) . Aici Iulian a fost salvatorul nostru, care a facut o superechipa cu tata-socru pentru aceasta operatiune 🙂 .

190 de invitati la Casa Capsa (care are o capacitate de max 160 de pers) … a fost o provocare sa reusim sa gasim o solutie eleganta .

S-a folosit zona de restaurant in intregime, zona de acces s-a transformat in LOUNGE …  facea legatura cu inca doua saloane care dadeau in aceasta zona . Aici au fost „repartizati” cei apropiati si tineri 🙂 … care au avut mica lor sueta aproape de LOUNGE :),  dar aproape si de restul petrecerii.

Publicitate

2 gânduri despre &8222;2009 Lumina cu flori – Nunta la Casa Capsa&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s