2010 Micul print – Botez la Casa Capsa

Micul Print — Lumea lui Carol este un pro­iect mai spe­cial … un eve­ni­ment pen­tru bote­zul lui Carol, care s-a desfasurat la Casa Capsa in Bucuresti, la Salonul Albastru de la etajul 1.

Un con­cept nou, in care am spus o poveste prin aran­ja­men­tele florale. Este un con­cept de eve­ni­ment care poate fi variat si adap­tat pen­tru aproape orice poveste pen­tru copii si nu numai 🙂 … In cazul de fata poves­tea este Micul Print scrisa de Antoine de Saint-Exupery … o poveste pe care am iubit-o in copi­la­rie si pe care acum recitind-o, o iubesc si mai mult 🙂 .

Despre flo­rile pen­tru botez, se spune ca tre­buie sa fie cam atat de mici / mari, cam atat de rosii/ verzi sau albe, sau alte ase­me­nea povesti … con­si­der ca limita e doar cerul … O poveste spusa invi­ta­ti­lor … o poveste buna cu multe pilde pen­tru oame­nii mari … ” caci oame­nii mari sunt prea ocu­pati ca sa isi piarda vre­mea cu lun­cruri inutile”

… Si totul a inceput de la micul print, de la planeta lui si dorinta de a cunoaste … si noi am inceput cu un logo pentru eve­ni­men­t _ Lumea Lui Carol sub forma unor deco­ra­tiuni de brad gra­vate cu data si tema evenimentului … dupa care am zis ca invitatii stau si ei pe cate o planeta din poveste si pe centrul fiecarei mese se va spune cu flori si cuvinte aventurile printului 🙂 .

Mai jos povestea in flori si cuvinte facuta de YaU pentru micul print-Carol 🙂 :

Salonul Albastru de la Casa Capsa:

Planeta micu­lui print:

“Eu sunt micul print si aceasta este pla­neta mea…Iubesc asfin­ti­tul soa­re­lui de pe pla­neta mea…Copacii astia care risca sa imi crape pla­neta !!!…Ce ar fi daca ?… floa­rea de pe pla­neta mea … in sfar­sit este pro­te­jata” .

Planeta businessman-ului:
“Sunt businessman-ul si aceasta este pla­neta mea. Sunt extrem de ocu­pat si nu am timp de pros­tii — numar stele de 54 de ani…Mai am nevoie de fisi­ere ca sa pot indo­sa­ria stele — sunt atat de multe …Stelele tre­bu­iesc numa­rate …Daca o stea nu apar­tine cuiva, atunci este a mea … Businessman-ul este foarte ocu­pat si nu isi poate pierde tim­pul cu lucruri inutile”.

Planeta Pamant:

“Micul print a ajuns pe pamant — stia el ca acolo sunt multi oameni…Nu a gasit pe nimeni — se suie pe un varf de munte sa vada mai bine…Micul print isi face prieteni…Isi da seama ca tran­da­fi­rul lui de acasa este special…Ii este dor de pla­neta lui” .

Planeta Lampagiului:
“Eu sunt lampagiul-aceasta este pla­neta mea-„buna seara si buna dimineata”…Planeta mea a ince­put sa se invarta prea repede…Sunt foarte obo­sit de la atata invar­tit …Vad 24 de apu­suri intr-o zi — e fru­mos, dar sunt prea obosit…Pai , de ce nu te misti si tu invers — o sa cas­tigi timp”.

Pentru rin­gul de dans am ima­gi­nat 4 struc­turi cu flori de h=1.80m –  fie­care au repre­zen­tat cate o pla­neta pe care Micul Print poposeste:

Planeta Vanitosului:
“Eu sunt vani­to­sul si aceasta este pla­neta mea …e ade­va­rat ca sunt cel mai fru­mos, des­tept si deo­se­bit om de pe aceasta pla­neta. Ma bucur ca ati venit sa ma admirati”.

Planeta rege­lui:
“Regele are nevoie de un minis­tru de jus­ti­tie … care se judeca pe sine, se con­damna si se gra­tiaza pen­tru a avea pe cine judeca in continuare”.

Planeta beti­vu­lui:
“Beau ca sa uit ca imi e rusine ca beau”.
Planeta geo­gra­fu­lui:
“Dragul meu print … nu pot car­to­gra­fia floa­rea de pe pla­neta ta, ca e vero­si­mila… „ba nu e”, spune micul print!”

Pentru invitati, o lampa noua pe care s-a figurat planul salii si aranjarea invitatilor pe fiecare planeta a micului print 🙂 :

Lumanarea de botez a lui Carol, a preluat logo-ul evenimentului 🙂 :

… Si cateva detalii 🙂 :

Nota: parte din pozele acestui articol sunt realizate de Sebastian Moise

Publicitate

2 comentarii on “2010 Micul print – Botez la Casa Capsa”

  1. […] comanda spe­ciala, cu inspi­ra­tie din eve­ni­men­tul YaU Micul Print […]

  2. […] Este al doilea eveniment cu aceasta tema (primul a fost pentru micutul CAROL in 2010 cred – AICI mai multe) … dar de aceasta data, abordarea a fost putin diferita🙂 […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s