2011 Trei frati jucausi – Nunta la Casa Universitarilor, Iasi

Trei frati jucausi, a fost un concept de eveniment pentru un cuplu drag mie din Iasi … intr-o locatie relativ noua, dar cu multe scapari la finisaje si spatialitate … Un concept minimalist si plin de culoare, care avea menirea sa ritmeze si sa distraga atentia de la decorul existent.

3 verticale pentru fiecare masa, cu o sfera alba sau galbena … In astfel de situatii nu florile sunt importante, ci forma in care acestea sunt puse in opera. A fost o nunta in plina vara, in care ne-am jucat cu putina culoare :)!

Minunate flori, cateva elemente de signalistica, lumini si lumanari pentru atmosfera si nu in ultimul rand, oameni extrem de calzi si plini de viata …  a fost una din nuntile la care desi nu cunosteam pe nimeni altcineva in afara de miri, m-am simti de parca as fi fost in familia lor de-o viata … mai rar in zilele noastre 🙂 !

Mai jos, mai multe de la eveniment 🙂 :

O locatie pentru eveniment destul de intortochiata ca spatialiate, cu o curte interioara si cu 3 accese … motiv pentru care au fost necesare cateva ELEMENTE DE SIGNALISTICA 🙂 :

… o curte care in plina vara a aratat divin cu lumanari si un mic bar amenajat in incinta 🙂 … la un moment dat cred ca ringul de dans s-a mutat afara , fara voia DJ-ului 🙂 …

ARANJAMENTE DE MASA:

Trei frati jucausi pentru fiecare masa si compozitii din 7 piese ritmate pentru masa mirilor … toate realizate din  orhidee dendrobium, trandafiri si crizanteme, pentru accentele albe … si minigerbera, cale si trandafiri, pentru cele galbene.

FLORILE FETELOR: Buchetele miresei si nasei … aici dupa cateva discutii mi s-a cam dat mana libera cum se spune … ” Surprinde-ma ”  si cam asta a fost 🙂 … tin sa mentionez ca sunt putine astfel de situatii, dar ma bucur foarte mult cand se intampla asta 🙂 .

Buchetele au fost ALTFEL atat pentru mireasa cat si pentru nasa:

BUCHETUL MIRESEI: … o suita din 4 sfere cu texturi diferite care curg si completeaza silueta miresei:

BUCHETUL NASEI: … o poseta din flori galbene

FLORILE BAIETILOR:


LUMANARI DE CUNUNIE:

… si DETALII CU FLORI:

Florile domnisoarelor

Flori de pus in par

O pereche draga mie … si o petrecere asemeni protagonistilor … calda, plina de viata si voie buna 🙂 .

Casa de Piatra Dana & Misu … si toata fericirea din lume 🙂 !

Credite foto:  YaU Concept si SebyStudio


Publicitate

One Comment on “2011 Trei frati jucausi – Nunta la Casa Universitarilor, Iasi”

  1. […] o voi reve­dea pe Dana (eve­ni­men­tul YaU — Trei frati juca­usi) … mi-am amin­tit cu drag de acest buchet si mai […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s