2012_Vintage with a twist, nunta la Palatul Stirbey

Am revenit la Domeniul Stirbey, Buftea,  pentru un eveniment privat special, in care am integrat diverse obiecte vechi din colectia personala a protagonistilor. Am apreciat mereu lucrurile autentice, si mai ales am apreciat oameni care reusesc sa vada autenticitatea in jurul lor.

Pentru acest eveniment am avut o sarcina ceva mai dificila, in sensul ca a trebuit sa luam lucrurile oarecum de la coada la cap. Datele de tema au fost locatia si colectia de obiecte … iar noi a trebuit sa gasim un concept unitar care sa le lege si sa dea acea nota personala evenimentului.

VINTAGE WITH A TWIST … a fost tema pe care am lucrat … vechi si nou, organic si ordonat, textura si uniformitate … ne-am jucat destul de mult cu contrastele, cu alaturarea lucurilor din extreme opuse, tocmai pentru a reusi sa le punem in valoare.

A fost un eveniment complex, cu o idee de ansamblu curajoasa credem noi (intr-o piata in care tema VINTAGE este  folosita extrem de mult). Mereu spun ca pentru orice eveniment este important ca lucrurile sa aiba un sens si mai ales sa se intample pentru ca este nevoie … deoarece contextul o cere si mai ales, pentru ca tema se potriveste cu locatia si protagonistii. Mereu incercam sa identificam punctele forte ale unei locatii si sa scoatem in evidenta ce este bun din ea. Vintage nu inseamna numai vechi … Vintage este pana la urma un mod de exprimare si cred un mod aparte de a simti si experimenta. Am lucrat cu o tema Vintage, dar am propus structuri moderne …ce au avut menirea de a completa si a integra diversele obiecte vechi …si au accentuat romantismul si atmosfera boema a evenimentului.
Compozitii complexe pentru mesele invitatilor, structuri care au animat discret minunata CAPELA de la domeniul STIRBEY (cred ca background-ul meu de arhitectura ma face sa privesc aceasta minunatie ca o frumusete in mijlocul naturii, care nu mai are nevoie de altceva pentru a o pune in valoare … frumusetea ei vine tocmai din context si din arhitectura …), structuri de sala pentru a marca punctele importante din interiorul palatului, zone bine conturate in care am experimentat cu aminitirile, organizarea invitatilor,  am intretinut atmomosfera – FOTO BOOTH, si de ce nu, am indulcit invitatii cu minunatii de la MADAME Lucie si prajiturif acute in casa – BUFETUL DE DULCIURI.

Mai jos mai multe de la acest eveniment :):

Ca orice nunta, primul pas este la CAPELA … cu decorul pentru minunata constructie si FLORILE PENTRU CEREMONIE:):

Aceste structuri cu flori inalte de 1.80m, au marcat ulterior cele doua intrari in palat .

Florile fetelor … BUCHETUL MIRESEI … o combinatie de ranunculus, garden roses, anemone si veronica:

BUCHETUL NASEI … tonuri de albastru si violet … veronica, trandafiri, hydrangea si anemone:

LUMANARI DE CUNUNIE (facute de tinerii de la Ateliere Protejate):

DECORUL SALII , Palatul Stirbey:

Palatul a fost pregatit pentru o atmosfera romantica si  boema. Acelasi concept de stuctura moderna si elemente din alama vechi combinate cu flori, au fost motivul general pentru decorul meselor. Sfesnice din alma sau argintate si detalii cu pahare intoarse, lumanari si flori.

DETALIILE de pe mese … sunt elementele care pana la urma fac diferenta :)!

SEMINEUL din palat, a primit un decor romantic cu aranjamente curgatoare si obiecte pline de poveste si romantism :

Legat de toata partea de PRINTABILE … aici nu pot sa nu amintesc de CARMEN – sora miresei si domnisoara de onoare, care s-a implicat in acest eveniment exemplar si care ne-a impresionat pe toti cu sensibilitatea ei si CALIGRAFIA speciala . Tin sa mentionez ca absolut toate printabilele la acest eveniment au fost scrise de mana.

INTRAREA in Palat a fost marcata de doua zone importante: LISTELE INVITATILOR si o zona FOTO, cu fotografii ale mirilor de cand erau mici pana la momentul PREZENT.

Zona cu LISTELE INVITATILOR … aici am avut la dispozitie cateva obiecte foarte interesante in miniatura, care au facut o minunata compozitie cu trandafiri. Listele invitatilor au fost scrise de mana pe un colaj din texturi diferite … cu mainile indemanatice ale domnisoarei CARMEN:

La interior au fost multe detalii si colturi de marcat cu flori sau lumanari:

Aranjamente zone BUFET:

Aranjamente SCARI interior:

Aranjamente firide BAR:

Structuri de sala similare cu cele de la capela pentru RINGUL DE DANS .

Pentru TERASA, am pregatit doua zone distincte: Foto BOOTH si un BUFET DE DULCIURI care a cuprins si o zona de cadouri pentru invitati. Legat de aceste cadouri – fiecare invitat a primit o cescuta diferita (tot din colectia personala a mirilor), fiecare cescuta cu o poveste si dintr-o epoca diferita. Toate aceste obiecte sunt autentice si incadrate in conceptul general si ideea evenimentului.

1. Foto BOOTH:

2. Bufet DULCIURI si MARTURII:

Terasa si aranjamentele pentru cocktail au respectat si ele tema generala plina de romantism :):

Detaliile care au marcat cele doua intrari in Palat nu au fost de neglijat 🙂 … cate 2 structuri cu flori curgatoare completate de sfesnice inalte cu lumanari si mici accente cu flori … un decor romantic, discret si sensibil :):

… si invitatii au sosit, iar petrecerea a inceput … completata de bucate alese, trupa Breeze (recomandata cu placere) si grupul de tineri Three for Helen

Casa de piatra si sa fiti mereu la fel de fericiti ca in acea zi de sfarsit de septembrie. Multumim domnisoarei de onoare Carmen pentru implicare si sensibilitate si nu in ultimul rand echipei noastre dragi: Maria, Cristina, Ana, Costica, Ruxandra si Hercule.

Credite foto: YaU si Sebastian Moise

Publicitate

4 comentarii on “2012_Vintage with a twist, nunta la Palatul Stirbey”

  1. […] cadrele mele pre­fe­rate la eve­ni­men­tul VINTAGE WITH A TWIST — YaU EVENIMENTE … mic si mare … un cadru minu­nat pen­tru intam­pli­nare […]

  2. […] Ceva Romantic … pen­tru luni dimi­ne­ata ! […]

  3. […] week-end … putin roman­tism in tonuri de ROZ … intr-un eve­ni­ment YaU la Palatul Stirbey […]

  4. […] Vintage with a twist rea­li­zat de YAU… AICI ei spun ca au facut eve­ni­men­tul in 2014 […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s