2012_Contraste, nunta la hotel Intercontinental, sala Fortuna

CONTRASTE de TEXTURA, CONTRASTE de CULOARE, CONTRASTE de SENZATII… un concept de eveniment care a avut loc la Hotel Intercontinental, sala Fortuna, etaj 21.

Un eveniment privat, pentru doi oameni care si-au dorit acea combinatie de elegant cu ceva diferit. O nunta restransa, dar dichisita, cu multe detalii care pana in final credem noi au facut diferenta. Este important sa reusesti sa gasesti balanta exacta intre culoare / textura si elementul de happening (surpriza).

Asadar, un concept de eveniment care a cuprins elemente diverse: de la invitatii si printabile personalizate, la decor floral si nu in ultimul rand o zona special creata (zona de happening) unde noi am dat premizele, iar invitatii impreuna cu protagonistii au interactionat.

Locatia evenimentului a fost una care ne-a inspirat, in special pentru partea de design floral. Minunatele instalatii luminoase (corpuri de iluminat) care dau personalitate salii Fortuna, au fost pentru noi muze de inspiratie pentru un design floral cu flori romantice si clasice in acelasi timp.

Flori de primavara pe structuri  create intr-o maniera modernista (in acelasi limbaj cu caracteristica salii). Pentru acest eveniment, ne-am delectat cu bujori, trandafiri si lalele in doua tonuri alb / rosu … un contrast intentionat de culoare, textura si forma.

Pentru buchetele fetelor, am pregatit o imagine a primaverii intr-un buchet de nunta :)!

Mai jos mai multe despre eveniment 🙂 :

Aranjamente florale pentru sala Fortuna, hotel Intercontinental:

1. Aranjament de prezidiu cu flori de primavara (bujori, lalele, trandafiri) in doua tonuri de culoare, intr-un suport din pahare drepte din sticla:

2. Aranjamentele pentru mesele invitatilor au respectat acelasi concept de design floral, cu exceptia unui accent vertical care a dat ritm salii:

… si pentru a duce si mai departe tema noastra alb / rosu, fiecare scaun a primit cate un snur rosu care a ritmat si completat discret fiecare masa.

In imediata apropiere a intrarii, am amenajat o zona de happening cu diverse minunatii pentru pozat, distrat si interactionat :):

… si Sebastian, care a fost primul care a incercat zona de happening 🙂 :

Fiecare masa de invitati, nu putea fi completa fara detalii: meniuri si cadouri pentru invitati 🙂 :

Cadourile realizate de noi pentru invitati au fost diferite: pentru doamne O LUME INTR-UN BEC (un bec reciclat cu plante in el, pentru domni un SEMN DE CARTE ANIMAT cu cei doi protagonisti indragostiti (insotit bineinteles de instructiuni de folosire :)), iar pentru copii doua ZARURI PERSONALIZATE (evident in cromatica evenimentului):

Florile pentru mesele de cocktail:

Pentru ceremonia religoasa, florile au fost multicolore, pline de mireasma primaverii:

Buchetul pentru cununia civila: o combinatie in tonuri pastel din flori de primavara (bujori, trandafiri david austin, ranunculus, wax, jatropha).

Buchetul de mireasa: un pastel multicolor de primavara … a fost un buchet cu o mireasma si o cromatica speciala (bujori albi, ranunculus, lathyrus)

Buchetul nasei: o primavara in tonuri inchse (bujori, lathyrus, lalele)

Florile baietilor :):

Lumanari de cununie:

… si detalii cu flori :):

Multumiri protagonistilor acestui eveniment (Irina & Cosmin), multa sanatate si fericire !

Foto: YaU & Sebastian Moise

Pentru acest eveniment, probabil va urma si o parte a II-a, cu poze ale fotografului evenimentului …Va voi tine la curent!