2009 Stii ce simti ?! – Eveniment deschidere Yau Concept Store

Cutiuta ta cu emotii … Stii ce simti?! … a fost evenimentul de lansare YaU, in noul sediu din str. Jules Michelet, nr:9.

Dupa ce la inceputul lui noiembrie 2009, am inceput santierul in noul magazin YaU Concept Store, a urmat la inceputul lui decembrie 2009, deschiderea 🙂 . Am vrut sa facem ceva mai special … magazinul YaU, nu se doreste un simplu magazin … vroiam un loc care sa ne reprezinte, un loc care sa stranga laolalta oameni si lucruri creative. Era mai mult de un magazin, era un loc unde puteai sa experimentezi, sa simti, sa interactionezi cu design-ul, cu obiectul si cu oamenii din spatele obiectului 🙂 .

YaU a fost creat ca un showroom pentru obiectele YaU … iar un obiect ar trebui sa isi spuna singur povestea.  Acesta a fost unul din motivele pentru care am vrut sa cream acolo un BAZAR de EMOTII, un loc in care obiectele sa vorbeasca singure.

Stii ce simti?! …  Un experiment emotional, materializat intr-un BAZAR DE EMOTII 🙂 !
Prin acest eveniment-lansare, YaU a  provocat si invitat la un joc pentru oameni mari pe toti cei interesati, care sa-ti reaminteasca  sa simta  si sa viseze … Fie­care obiect / lucru / fapta din jurul tau, ar tre­bui sa iti tre­zeasca macar o sen­za­tie. Daca obiec­tul nu iti tre­zeste nimic, atunci e o pro­blema … YaU cre­aza obiecte pen­tru sufle­tul tau, cre­aza sen­za­tii, iar in cadrul eve­ni­men­tu­lui a invi­tat pe toti sa exprime aceste senzatii.

Am condimentat serata cu un spectacol de teatru neconventional “Te iubesc? Te iubesc!” regizat de Chris Simion si pus in scena de actori de la teatrul D’Aya, si ne-am delectat cu minunatele bucate gatite pentru noi de Cristina MaziluChez Mazilique.


Mai jos, mai multe de la eveniment 🙂 :

Spatiul magazinului YaU, a fost spe­cial ame­na­jat cu 2 table imense pe care fie­care viz­ti­ta­tor / cilent / curios, sa poata sa scrie imi place / nu imi place etc. Este un loc pe care noi il dorim mul­ti­func­tio­nal, un loc care sa se adap­teze cerin­te­lor noastre, dar care sa fie des­chis si unor poten­ti­ali dori­tori sa expe­ri­men­teze la ran­dul lor.

Magazinul a fost ame­na­jat in tota­li­tate cu obiecte si pro­duse YaU … de la ame­na­jare propriu-zisa a spa­ti­u­lui (Elena si Ionut au fost capul rau­ta­ti­lor), pana la obiec­tele din spa­tiu (mobi­ler, lampi, obiecte, cea­suri expe­ri­men­tale )… totul este pro­iec­tat si exe­cu­tat de YaU. Am dorit sa facem din acest spa­tiu un LOC care sa ne repre­zinte si care sa poata gaz­dui si satis­face nevo­ile noas­tre si a celor care sunt pe ace­easi lun­gime de unda ca si noi.

Evenimentul Stii ce simti?! … a fost pri­mul dintr-o serie de eve­ni­mente care s-au desfasurat aici in urma­toa­rele luni.

Invitatii au expe­ri­men­tat baza­rul nos­tru de emo­tii si au scris pe tablele YaU despre asta … a fost un joc ince­put de noi si care pana la sfar­si­tul serii a iesit des­tul de inte­re­sant .

…Si pen­tru ca lucru­rile sa fie com­plete, din eve­ni­ment a facut parte o mini repre­zen­ta­tie a tru­pei de tea­tru D’Aya.  Actorii Corina Moise si George Corodeanu au inter­pre­tat parte din piesa Te iubesc! Te iubesc? … adap­tata pen­tru eve­ni­men­tul Stii ce simti?!

A fost o sur­priza pla­cuta pen­tru cei pre­zenti, mai ales ca totul a ince­put din senin cu replica … DE CE M-AI ADUS AICI ???

Pen­tru ca a fost un bazar de emo­tii … nu au lip­sit mici fran­turi din YaU flori care sa imbie vizual si olfac­tiv vizitatorii…

… si minunatiile Cristinei Mazilu – Chez Mazilique 🙂 .

„..Suntem indeajuns de puternici sa ne eliberam simturile ? … destul de curajosi?
Cautam misterul … intr-o lume obsedata de control si pragmatic?! … unii dintre noi cu siguranta !!!
YaU este o provocare pentru cei care sunt dornici sa simta. YaU inseamna senzatii si creaza obiecte dupa chipul si asemanarea ta…”

YaU_Elena TOADER

Lasă un comentariu